Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαλάρωμα στο γήπεδο

Χαλάρωμα στο γήπεδο
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 - 17:15

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σήμερα για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των οκτώ της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει μια καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το πρώτο ματς, προκειμένου να έχει ελπίδες απόσπασης ενός καλού αποτελέσματος.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το πρωί στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, κάνοντας σουτάκια, μερικές ασκήσεις και χαλαρό τρέξιμο, ενώ αργότερα μετέβησαν στο ξενοδοχείο για να δουν βίντεο με το τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι.

Οι Καταλανοί από τη μεριά τους και πιο συγκεκριμένα οι εφημερίδες, δείχνουν να σέβονται πάρα πολύ τον Ολυμπιακό και στέκονται στην αντίδραση που λογικά θα έχει σήμερα η ομάδα, ενώ δεν ξεχνούν βέβαια ούτε τον Σπανούλη, τον οποίο περιμένουν σαφώς καλύτερο, ενώ τον δικαιολογούν για την απόδοσή του στο πρώτο ματς, καθώς ως γνωστόν, προερχόταν από τραυματισμό.

Τέλος, να σημειωθεί πως από την ΚΑΕ περιμένουν σήμερα στην Ισπανία τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, εδώ και αρκετές ημέρες.

Διαβάστε επίσης

Μίλησε ο Παπαπέτρου

Μίλησε ο Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης ο οποίος μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Και τώρα... μπρέικ!

Και τώρα... μπρέικ!

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός απόψε στο δεύτερο ματς στο Παλάου. Live στο gavros.gr στις 22:00/ΝΕΡΙΤ.

Πάντα στο πλευρό τους

Πάντα στο πλευρό τους

Ο Θρύλος αναμένεται να έχει απόψε περίπου 70 φίλους του στις εξέδρες του «Παλάου Μπλαουγκράνα».