Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να τους πατάω όλους κάτω»!

«Θέλω να τους πατάω όλους κάτω»!
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 - 13:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Σε ρυθμούς πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ μπαίνουν όλοι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα αντιμετωπίζει τον Κόροιβο πρώτα (αύριο) και μετά τον Άρη και εν συνεχεία έναν εκ των ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ στους τελικούς. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών, οι οποίοι θα κάνουν το παν για την κατάκτησή του, κάτι το οποίο είπε ο Οθέλο Χάντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΓΑΥΡΟ», σημειώνοντας πως θέλει την κούπα για τον κόσμο.

Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Χάντερ στον «ΓΑΥΡΟ»

Ε: Τώρα πρέπει να ανασυνταχτείτε, να φανείτε δυνατοί και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό, που δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα.

Α: Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι για εμάς, μετά την ήττα στον τελικό, είναι ότι όταν βγαίνω από το γήπεδο προσπαθώ να τα ξεχάσω όλα. Τα διαγράφω όλα. Η Ευρωλίγκα τώρα τελείωσε και δεν πρόκειται να το κοιτάξω παραπέρα. Χάσαμε και δεν γίνεται να κοιτάω πίσω, όσο και αν θα ήθελα να σηκώσω την κούπα, αλλά την επόμενη μέρα οφείλεις να κοιτάξεις μπροστά και να σκεφτείς πιο καθαρά. Έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μία κούπα που μας περιμένει και δεν θέλω να τη χάσω. Ξέρεις, θέλουμε να την κατακτήσουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας. Πρέπει τώρα να τα αφήσουμε όλα πίσω και να συγκεντρωθούμε σε αυτό.

Ε: Τώρα ο Ολυμπιακός οφείλει να αλλάξει σελίδα, για να πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Λογικά, εκεί θα βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας. Είστε έτοιμοι ψυχολογικά γι’ αυτό το ματς;

Α: Θες να είμαι ειλικρινής; Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει με ποιον παίζουμε και με ποιον θα είμαστε αντιμέτωποι στους τελικούς. Θα μπορούσα να σου έλεγα κάποια ομάδα, αλλά, πραγματικά, δεν με νοιάζει ο αντίπαλος. Απλά, θέλω να κερδίζουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οπότε, όποιος και να είναι, απλά τον… λυπάμαι που θα βρεθεί μπροστά μας.

Διαβάστε επίσης

«Κρυστάλλινα, μάγκικα και Πειραιώτικα»

«Κρυστάλλινα, μάγκικα και Πειραιώτικα»

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για τις πεντακάθαρες κούπες που έχουν πάρει στον Ολυμπιακό, αποκάλυψαν πως έφτασαν κοντά στον Κέβιν Γκαρνέτ - Τι είπαν για Σπανούλη, Σφαιρόπουλο και Δ. Γιαννακόπουλο... Δείτε μέρος της συνέντευξης σε βίντεο.

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν αύριο στη μάχη των πλέι οφ. Σοβαρότητα και συγκέντρωση θέλει ο Σφαιρόπουλος κόντρα στον Κόροιβο.

Η ΟΜΑΔΑ πάνω απ’ όλα

Η ΟΜΑΔΑ πάνω απ’ όλα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βάζουν το ομαδικό όφελος πάνω από κάθε προσωπικό συμφέρον, κάτι που είδαμε και στο Final 4...