Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετο... πέρασμα!

Άνετο... πέρασμα!
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 - 22:06

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλων Πατρών εκτός έδρας και πήρε τη νίκη με σκορ 67-56! Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την 13η τους νίκη στο πρωτάθλημα και έχουν μόλις μία ήττα. Ρεκόρ το οποίο δίνει το δικαίωμα στους Πειραιώτες να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α1.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι άμυνας. Για αυτό και το δεκάλεπτο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με μόλις 14-13! Στη δεύτερη περίοδο όμως οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στην επίθεση με τους Πρίντεζη και Λοτζέσκι να μπαίνουν στο παρκέ... καυτοί!

Με τον Θρύλο να παίρνει άνετα μία διαφορά 10 πόντων με σκορ 34-24, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ αποφασισμένος για να τελειώσει με την υπόθεση νίκη και φάνηκε αυτό από το γεγονός ότι έφτασε μέχρι και στο +21! Αλλά ένα λεπτό πριν το τέλος της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι «έτρεξαν» ένα σερί 12-0 με συνέπεια να μειώσουν στους δέκα πόντους! Και η τρίτη περίοδος τελείωσε με 51-39 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» φόρτσαραν αμέσως με συνέπεια να ανεβάσουν ξανά τη διαφορά τους από τους γηπεδούχους και το τελικό 67-56 ήρθε άνετα για τον Θρύλο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πέτγουεϊ 4, Χάντερ 4, Ντάνστον 9, Σπανούλης 10 (2) 7 ασίστ, Ντάρντεν 5, Σλούκας 4 (1) 5 ασίστ, Λοτζέσκι 13 (3), Πρίντεζης 12 (2), Μάντζαρης 6 (1).

Διαβάστε επίσης

Νίκησε και περιμένει...

Νίκησε και περιμένει...

Η Εφές επικράτησε 77-67 της Γκαζιάντεπσπορ, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Πόλη...

Χαλαρά η Μιλάνο

Χαλαρά η Μιλάνο

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα διέλυσε 94-61 την Κρεμόνα για την ιταλική Λίγκα...