Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

«Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 - 19:55

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης, χαρακτηρίζοντας τον Θρύλο μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. «Ξανά στη δράση μετά από δύο εβδομάδες. Θα δώσουμε δύο αγώνες μέσα σε τέσσερις μέρες οπότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά για να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να δούμε τα δύο παιχνίδια ξεχωριστά.

Τη Δευτέρα παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που παίζει πολύ σκληρή άμυνα. Το γεγονός μάλιστα ότι προέρχονται από ήττα από την Εφές θα τους κάνει να έχουν μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης και μαχητικότητας», γράφει μεταξύ άλλων στο προσωπικό blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε επίσης

«Τώρα αρχίζει το καλό...»

«Τώρα αρχίζει το καλό...»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανυπομονεί για το Top16 και τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού - «Να γυρίσουμε τον διακόπτη και να γίνει η αρχή για ένα νέο σερί νικών», συμπλήρωσε...

«Κλείνει ιδανικά η χρονιά»

«Κλείνει ιδανικά η χρονιά»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για την τέλεια σεζόν που κάνει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, μετά και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας...

Άνετα στο Final 4 και τώρα η κούπα!

Άνετα στο Final 4 και τώρα η κούπα!

Ο Θρύλος έκανε «σμπαράλια» τον Πρωτέα Βούλας με σκορ 89-47 στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου και συνεχίζει αήττητος το σερί του. Στο 11-0 οι «ερυθρόλευκες»!