Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν... γυναίκες οι Κορασίδες

Σαν... γυναίκες οι Κορασίδες
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 - 12:58

Εντυπωσιακή η ομάδα Κορασίδων του Ολυμπιακού, που κατάφερε να κερδίσει τις Κυρίαρχες Παλαιάς Κοκκινιάς με το ευρύ 24-81. Όπως διαπιστώνει κανείς και από το σκορ, οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα από τις αντιπάλους τους, τις οποίες ανάγκασαν να υποστούν βαριά ήττα.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σε άμυνα κι επίθεση και μπόρεσε να βρει εύκολους τρόπους για να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Κορασίδες συνεχίζονται το ερχόμενο Σάββατο (29/10) με αναμέτρηση κόντρα στον Προφήτη Ηλία στο ΣΕΦ.

Δεκάλεπτα: 3-23, 11-40, 18-69, 24-81

Κυρίαρχοι (Σταθάκη, Πάσχος): Κατσαρού, Χάλαρη, Πρίφτη, Κιούση, Γλανόγλου, Τσουμάνη, Χαιντερλάρι, Γεωργακάκη, Γκιονικάι, Καραμπολλάι, Χαροπούλου, Μουργέλα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρθα Αργυρίου): Ψαθάκη, Πράππα, Τσιβουράκη, Τζανόγλου, Πετρίδου, Αγγελή, Ντούλα, Σταμοπούλου, Λυκοπούλου, Καλογρίδη

Διαβάστε επίσης

«Παρών» και ο πρόεδρος (pic)

«Παρών» και ο πρόεδρος (pic)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις γυναίκες του Θρύλου. Μαζί του οι Βρέντζος και Καραπαπάς.

Και τώρα πρωτάθλημα

Και τώρα πρωτάθλημα

Οι γυναίκες του Θρύλου αφήνουν πίσω τους την ήττα από την Ντόγκου και στρέφονται στο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας στη Γλυφάδα.

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Οι γυναίκες του Θρύλου συνέτριψαν τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και πλέον βάζουν μπρος τις μηχανές για τον αγώνα της Πέμπτης για το Eurocup.