Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα πρωτάθλημα

Και τώρα πρωτάθλημα
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 - 17:42

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Ντόγκου για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup και πλέον επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Είναι αυτός με τη Νίκη Λευκάδας στη Γλυφάδα. Το ματς θα αρχίσει στις 14:30 (Σάββατο) και οι παίκτριες της ομάδας του Ολυμπιακού θα κάνουν το παν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους, που έχουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Θέλουν δηλαδή να πανηγυρίσουν την 30ή σερί τους επιτυχία εντός συνόρων.

Δηλώσεις από εκεί και πέρα, έκανε η Λικέντρα Τζόνσον, η οποία μιλώντας στο osfp.gr ανέφερε πως θα διορθωθούν τα όποια λάθη και η ομάδα θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

«Προς το παρόν αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με την Γιάκιν Ντόγκου, αλλά θα ανατρέχουμε σε αυτό για να διορθώσουμε στο μέλλον τα λάθη μας. Οι υποχρεώσεις μας συνεχίζονται για το πρωτάθλημα και το Σάββατο θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης

Είδε τις γυναίκες ο Γκριν (pic)

Είδε τις γυναίκες ο Γκριν (pic)

Τον αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό στη Γλυφάδα παρακολούθησε ο παίκτης του Θρύλου.

«Παρών» και ο πρόεδρος (pic)

«Παρών» και ο πρόεδρος (pic)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις γυναίκες του Θρύλου. Μαζί του οι Βρέντζος και Καραπαπάς.

Σαν... γυναίκες οι Κορασίδες

Σαν... γυναίκες οι Κορασίδες

Εντυπωσιακή η ομάδα Κορασίδων του Ολυμπιακού, που κατάφερε να κερδίσει τις Κυρίαρχες Παλαιάς Κοκκινιάς με το ευρύ 24-81.