Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεκδικεί παντού κούπες ο Θρύλος!

Διεκδικεί παντού κούπες ο Θρύλος!
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 10:48

Μόνο ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά… Ο Θρύλος προκρίθηκε σε τελικούς Κυπέλλου σε δύο τμήματά του Ερασιτέχνη, στο πόλο ανδρών και στο γυναικείο μπάσκετ και θα διεκδικήσει ακόμη δύο κούπες, την πρώτη σήμερα στο πόλο και την δεύτερη την Κυριακή στο μπάσκετ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταγωνιστούν σε όλα τα σπορ, σε κάθε τμήμα της ομάδας, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και του κόσμου.

Ο Θρύλος σαρώνει τα πάντα τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου τις προηγούμενες ημέρες η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του προκρίθηκαν στους τελικούς του Challenge Cup.

Καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ, με τον Θρύλο να διεκδικεί σε όλα τα αθλήματα τίτλους και να είναι πανέτοιμος να προσθέσει πάρα πολλούς νέους τίτλους και τη φετινή σεζόν στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώθει κανείς για αυτό το σύλλογο, με τα τμήματά του να κάνουν χαρούμενους κάθε φορά όλους τους φίλους της ομάδας. Μάλιστα, την Παρασκευή εκτός από τις προκρίσεις στους τελικούς του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών και πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ νίκησε την Εφές και «κλείδωσε» το πλεονέκτημα έδρας.

Το Βελιγράδι, όπου θα γίνει το φετινό final 4, πλησιάζει, λοιπόν, και ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να διεκδικήσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης

Κούπα και την Κυριακή

Κούπα και την Κυριακή

Μετά το πόλο Ανδρών σειρά έχει το τμήμα μπάσκετ Γυναικών για να κατακτήσει το Κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (25/03, 18:30)

Το πρώτο το πιο γλυκό

Το πρώτο το πιο γλυκό

Θυμηθείτε τη διαδρομή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών προς την κατάκτηση της πρώτης της κούπας το 2016.

«Είμαστε μία ομάδα, ένα σώμα»

«Είμαστε μία ομάδα, ένα σώμα»

Απόλυτα χαρούμενη εμφανίσθηκε στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του ματς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Γυναικών κόντρα στην Πορτογαλία η Εβίνα Μάλτση.