Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούπα και την Κυριακή

Κούπα και την Κυριακή
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 18:47

Διήμερο με τίτλους για τον Ολυμπιακό είναι αυτό που διανύουμε. Το Σάββατο η αρχή έγινε με το τμήμα πόλο Ανδρών του συλλόγου. Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο Ανδρών ο Θρύλος, στο Final-4 που έγινε στη Χίο. Και την Κυριακή σειρά έχουν τα κορίτσια του μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γλυφάδας (25/03, 18:30) με μοναδικό στόχο να κατακτήσουν το τρόπαιο και να συνεχίσουν το αήττητο σερί που έχει το τμήμα στις εγχώριες διοργανώσεις. Όπως φάνηκε και στον ημιτελικό με τον Φάρο Κερατσινίου, η ομάδα είναι καθόλα έτοιμη για να φτάσει στο στόχο της.

Είναι σε καλή κατάσταση, έχει προετοιμαστεί καταλλήλως και τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμα σημαντική στιγμή, κατακτώντας το τρίτο κύπελλο στη σειρά, μετά την επανίδρυση του τμήματος του μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Σιγοτραγουδούσαν τον ύμνο (vid)

Σιγοτραγουδούσαν τον ύμνο (vid)

Ο... κακός χαμός έγινε στο πάρτι της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας του μπάσκετ γυναικών με τον ύμνο του Θρύλου να παίζει... συνεχώς.

Διεκδικεί παντού κούπες ο Θρύλος!

Διεκδικεί παντού κούπες ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε την Παρασκευή (23/03) σε ακόμη δύο τελικούς στο πόλο ανδρών και μπάσκετ γυναικών και είναι έτοιμος να προσθέσει ακόμη δύο τίτλους στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Το πρώτο το πιο γλυκό

Το πρώτο το πιο γλυκό

Θυμηθείτε τη διαδρομή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών προς την κατάκτηση της πρώτης της κούπας το 2016.