Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα η Χατζηνικολάου

Ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα η Χατζηνικολάου
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 15:57

Η Όλγα Χατζηνικολάου αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια της τη φετινή σεζόν, βάζοντας έτσι τέλος σε μία πολύ μεγάλη καριέρα στο γυναικείο μπάσκετ.

Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί από το χώρο. Αντίθετα, ανέλαβε πόσο σε Ακαδημία μπάσκετ, ξεκινώντας έτσι μία νέα… σελίδα, αυτή της προπονητικής στην καριέρα της.

Δείτε την ανακοίνωση της νέας ομάδας της Χατζηνικολάου:

«Σε μια εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου, καθώς ενέταξε στο προπονητικό επιτελείο της την Όλγα Χατζηνικολάου. Η 37χρονη βετεράνος διεθνής, επί σειρά ετών playmaker στο Ολυμπιακό και την εθνική, είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας) με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση και ξεκινά, ουσιαστικά, την προπονητική της καριέρα από τον Βούρειο μετά από μία ζηλευτή διεθνή καριέρα γεμάτη δάφνες και διακρίσεις. Στο παλμαρέ της έχει να επιδείξει δεκάδες επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, ενώ κατέχει το ρεκόρ κατάκτησης των περισσοτέρων τίτλων σε συλλογικό επίπεδο στην Ελλάδα με 19 κατακτήσεις. Αποτέλεσε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της εθνικής γυναικών και πλέον έρχεται στη Χίο για να μεταδώσει τις γνώσεις και τις πάμπολλες εμπειρίες της στα παιδιά της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ ευελπιστώντας να δει αθλητές και αθλήτριές της να φτάνουν το ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο. Η επιτυχία της ένταξης της Όλγας στο προπονητικό δυναμικό του ΒΑΟΛ πιστώνεται στον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας και προπονητή των τμημάτων παμπαίδων - παγκορασίδων Μανώλη Χατζηλάμπρου, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον οποίο θα συνεργαστεί στην προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί μας. Ο ΒΑΟΛ καλωσορίζει την Όλγα Χατζηνικολάου στις τάξεις του και της εύχεται καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα και καλή επιτυχία στο καινούργιο πόστο της ως προπονήτρια της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Βούρειου…».

Διαβάστε επίσης