ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα χρειαστούμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο» (vid)

«Θα χρειαστούμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο» (vid)
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:09
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στη νέα χρονιά που έρχεται αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στην «επίσημη» πρώτη του μπάσκετ γυναικών, η Εβίνα Σταμάτη.

Η αρχηγός του Θρύλου μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, αναφέρθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ αλλά και στη νέα πρόκληση της συμμετοχής της ομάδας στην Euroleague.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη ανέφερε αρχικά: «Είναι η τέταρτη χρονιά που βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ο καθένας που έρχεται σε αυτήν την ομάδα είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Ένας από τους στόχους μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και εύχομαι ότι θα κατακτήσουμε και αυτούς τους τίτλους.

Η ομάδα είναι καινούρια και τα πρόσωπα είναι καινούρια. Το καλό είναι ότι απαρτίζεται από μικρές ηλικίες και είναι κάτι που το χρειαζόταν η ομάδα αυτό και σε νεαρές κοπέλες. Εμείς πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτές, κάποιες από αυτές είναι και στην εθνική ομάδα κάτι που είναι και πάρα πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Έχουμε νέα παιδιά δίπλα μας και θα τα βοηθήσουμε από την μεριά μας και να μας βοηθήσουν και αυτές με το ταλέντο τους».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα κοντά μας. Είναι δίπλα στην ομάδα και δίνουν δυναμικό παρόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Φέτος εμείς θα τον χρειαστούμε ακόμα περισσότερο γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό. Θέλουμε λοιπόν και τον κόσμο δίπλα μας για να μας δείξει και τον δικό του ενθουσιασμό και να δώσει δυναμικό παρόν σε κάθε ματς. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του και τον περιμένουμε και φέτος για μεγάλα πράγματα».

Για το αν η παρουσία στην Euroleague προσθέτει άγχος ή είναι μεγαλύτερο κίνητρο για την ομάδα είπε: «Το άγχος υπάρχει πάντα ανεξάρτητα με το επίπεδο που συμμετέχουμε. Προσωπικά πιο πολύ ενθουσιασμό μας δίνει αυτό. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και ανυπομονούμε για το πρώτο ματς».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κορμό της Εθνικής: «Είναι ένας συνδυασμός της Εθνικής ομάδας από το περσινό καλοκαίρι. Είναι πολύ σημαντικό ότι σχεδόν η μισή ομάδα του Ολυμπιακού είναι μέλη αυτής της Εθνικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και τα νέα κορίτσια δείχνουν ότι παρακολουθούν την Εθνική και τον Ολυμπιακό. Εμείς από την μεριά μας αν συνεχίσουμε με τον τρόπο μας πρεπει να εμπνέουν τα κορίτσια αυτά να μπαίνουν στο γήπεδο και να μπαίνουν στη διαδικασία να ασχολούνται από πολύ μικρές με τον αθλητισμό κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Διαβάστε επίσης