Ντουντούκα
Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, φοράμε την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το βήμα παραπάνω» (vid)

«Το βήμα παραπάνω» (vid)
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:14
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε στο πλαίσιο της «επίσημης» πρώτης του τμήματος του μπάσκετ Ολυμπιακού για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά, ενώ έκανε και το δικό της κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της αναμέτρησης με την Βίσλα στις 9/10 για τα προκριματικά της Euroleague.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε: «Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι το «νταμπλ» στην Ελλάδα. Βέβαια αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για τα προκριματικά της Euroleague. Προετοιμαζόμαστε σκληρά καθημερινά. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Ελπίζουμε να καταφέρουμε το ένα βήμα παραπάνω».

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον βασικό κορμό της Εθνικής ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρκετές επιτυχίες, φέρνοντας παράλληλα και πολλά μικρά κορίτσια στα γήπεδα. Η ίδια αναφορικά με αυτό ανέφερε: «Στόχος μας, εκτός από το να παίζουμε για το εθνόσημο, το οποίο αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε αθλήτρια, στόχος μας είναι να έρθουν και άλλα νέα κορίτσια στο γήπεδο γιατί ο αθλητισμός είναι ζωή. Χαιρόμαστε που έχουμε τόσο μεγάλη απήχηση στα μικρά παιδιά και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό».

Τέλος η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Βίσλα: «Τους ευχαριστούμε όλους και περιμένουμε και φέτος να έρθουν να μας βοηθήσουν. 9 Οκτώβρη όλοι στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης