Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα βρήκε... σκούρα η Εθνική

Τα βρήκε... σκούρα η Εθνική
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 21:39

Με «βαριά» ήττα «μπήκε» στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική μας ομάδα μπάσκετ Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα κατάφερε κόντρα στον πανίσχυρο Καναδά, καθώς ηττήθηκε με 81-50 στην Ισπανία, για την πρώτη αγωνιστική στην κορυφαία διοργάνωση.

Την Κυριακή το βράδυ, η «γαλανόλευκη» θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη, αντιμετωπίζοντας την εξίσου παντοδύναμη Γαλλία, για τη δεύτερη αγωνιστική.

Παρότι «πάλεψε» η Ελλάδα, «κόλλησε» επιθετικά και δεν μπόρεσε να κοντράρει τις Καναδέζες σε κανένα σημείο. Παράλληλα, τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά είχαν και πολλά αμυντικά προβλήματα, κάνοντας αρκετά λάθη σε όλη την διάρκεια...

Όσον αφορά στις αθλήτριες του Ολυμπιακού, η Πηνελόπη Παυλοπούλου σημείωσε οκτώ πόντους και η Αφροδίτη Κοσμά δύο, ενώ οι Εβίνα Σταμάτη, Αννα Σπυριδοπούλου και Αγγελική Νικολοπούλου δεν μπόρεσαν να γίνουν σκόρερ. Η Κατερίνα Σωτηρίου δε, δεν αγωνίστηκε εξαιτίας τραυματισμού.

Τα δεκάλεπτα: 10-23, 25-51, 38-66, 50-81

ΕΛΛΑΔΑ: Σταμάτη, Λύμουρα, Σπυριδοπούλου, Παυλοπούλου 8, Μάλτση 14, Νικολοπούλου, Κοσμά 2, Σπανού 5, Καλτσίδου 5, Χριστινάκη 6, Φασούλα 10.

Διαβάστε επίσης