Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζαμε πέντε εναντίον επτά»

«Παίζαμε πέντε εναντίον επτά»
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 00:26

Απογοητευμένη μετά την ήττα από την Γαλλία ήταν η Εβίνα Μάλτση. Η αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ γυναικών στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη διαιτησία του ματς αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζονταν με πέντε παίκτριες ενώ η Γαλλία με επτά.

«Θα ήταν ένα όνειρο ζωής να κερδίσω τη Γαλλία. Κάθε φορά φτάνουμε στην πηγή .Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά ήμασταν 5 και ήταν 7. Και πάλι αποβλήθηκε η Στέλλα Καλτσίδου.

Βρήκαμε την ταυτότητά μας που την είχαμε χάσει χθες. Από εκεί και πέρα με 3 λάθη στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Δεν θα πετύχαιναν 75 πόντους θα τους είχαμε κρατήσει χαμηλά.

Κρατάμε ότι βρήκαμε τους εαυτούς μας, δώσαμε τις μάχες και αυτό θα μας βοηθήσει να πάμε στο παιχνίδι με την Κορέα και να παλέψουμε για την πρόκριση. Εμείς αυτό που φροντίσαμε να κάνουμε ήταν να τονώσουμε την ψυχολογία μας και να παίζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξουμε ψυχή και πάθος και ότι είμαστε μαχητές. Αυτή είναι η Εθνική ομάδα.

Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Αισθανθήκαμε «ντροπή» για την εικόνα μας και θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε Έλληνες. Τώρα θα τα δώσουμε όλα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η ομάδα μου δίνει αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε επίσης

Έχασε ιστορική ευκαιρία

Έχασε ιστορική ευκαιρία

Η Εθνική μπάσκετ Γυναικών γνώρισε την ήττα από την Γαλλία με 75-71. Μόνο νίκη με Κορέα για την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Παγκόσμιο.