Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ματς κόντρα στην Κορέα είναι θέμα ψυχής»

«Το ματς κόντρα στην Κορέα είναι θέμα ψυχής»
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:41

Η Στέλλα Καλτσίδου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Γαλλία, τόνισε πως το επόμενο παιχνίδι με την Κορέα είναι θέμα ψυχής.

Η διεθνής φόργουορντ και πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού δήλωσε: «Από την αρχή βάλαμε δύσκολα στη Γαλλία. Μπήκαμε να κερδίσουμε. Δεν ξέρω πώς γίνεται κάθε φορά με αντίπαλο τη Γαλλία εγώ να είμαι εκτός παιχνιδιού. Υπάρχουν φορές που το αποδέχομαι, σήμερα δεν είναι από αυτές τις φορές. Μείναμε στο παιχνίδι ως το τέλος, αλλά κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και απέναντι σε μια τέτοια ομάδα το πληρώνεις αυτό.

Οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της Γαλλίας. Ανεβάσαμε τη δική μας ψυχολογία γιατί χθες η εικόνα μας ήταν απογοητευτική. Δεν μπορούσαμε να δεχτούμε ότι είχαμε τέτοια εμφάνιση. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αυτή η ομάδα και τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα. Είναι θέμα ψυχής και όχι σώματος».

Διαβάστε επίσης

Η ώρα του... πρώτου «τελικού»

Η ώρα του... πρώτου «τελικού»

Η Εθνική μπάσκετ γυναικών αντιμετωπίζει την Κορέα (15:30) και με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έχασε ιστορική ευκαιρία

Έχασε ιστορική ευκαιρία

Η Εθνική μπάσκετ Γυναικών γνώρισε την ήττα από την Γαλλία με 75-71. Μόνο νίκη με Κορέα για την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Παγκόσμιο.