Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα κοντά ο πρόεδρος

Πάντα κοντά ο πρόεδρος
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 - 19:05

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Βίσλα Κρακοβίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα προκριματικά της Euroleague. Φυσικά από ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που βρίσκεται δίπλα στις ομάδες του Ερασιτέχνη, παρακολουθώντας τις προσπάθειές τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μαζί του στο Φαληρικό γήπεδο, βρέθηκε η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Αρχηγός των τμημάτων του Θρύλου Γιάννης Δαλέζιος, ο Team Manager της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος, αλλά και η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πειραιά και πρώην αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου Σταυρούλα Αντωνάκου.

Διαβάστε επίσης

Όλα για όλα στην Κρακοβία

Όλα για όλα στην Κρακοβία

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήρθε ισόπαλη 63-63 κόντρα στη Βίσλα και στη ρεβάνς θα παιχτεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βίσλα Κρακοβίας Live Tv (18:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βίσλα Κρακοβίας Live Tv (18:00)

Δείτε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Βίσλα για την προκριματική φάση της Euroleague.

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα!

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Βίσλα Κρακοβίας στο ΣΕΦ (18:00 Live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) για την προκριματική φάση της Euroleague.