Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα δεν έχει τελειώσει!

Τίποτα δεν έχει τελειώσει!
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 12:59

Από την ημέρα που έγινε γνωστό πώς η Βίσλα Κρακοβίας θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά της Euroleague Γυναικών, όλοι έλεγαν πώς οι Πολωνέζες είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 16 πόντους διαφορά.

Αλλά το θέμα είναι πώς οι «ερυθρόλευκες», παρά τα προβλήματα και τις απουσίες, δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν την προσπάθεια. Και στο τέλος δικαιώθηκαν. Έστω κι αν πέτυχαν το καλάθι της ισοφάρισης στο τέλος, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στο ΣΕΦ, το 63-63! Με αυτό γνώμονα θα αγωνιστούν οι κοπέλες του Θρύλου στην Κρακοβία.

Θα τα δώσουν όλα απέναντι στη Βίσλα για να πάρουν την πρόκριση μέσα στην Πολωνία. Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά οι κοπέλες του Ολυμπιακού θα «παλέψουν» με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους της Euroleague στη ρεβάνς της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης

«Μία ημέρα έμεινε» (pic)

«Μία ημέρα έμεινε» (pic)

Η ανάρτηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου με την Βίσλα στην Πολωνία.