Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έλεγα και ξανάλεγα, τι στιγμή ζούμε»!

«Έλεγα και ξανάλεγα, τι στιγμή ζούμε»!
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 18:40

Όπως και στο ματς στο ΣΕΦ, έτσι και στην Πολωνία η Πηνελόπη Παυλοπούλου ήταν αυτή που έδωσε τη… χαριστική βολή στη Βίσλα Κρακοβίας. Η νεαρή γκαρντ με τα δύο αυτά καλάθια έστειλε τον Ολυμπιακό στον όμιλο της Euroleague και στις δηλώσεις της κατά την άφιξη της αποστολής, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε αυτό, όντας φανερά συγκινημένη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης: «Το σκριν της Λικέντρα ήταν… όλα τα λεφτά. Όπως είδατε, έβγαλε και την παίκτρια της εκτός, αλλά και την παίκτρια μου, με αποτέλεσμα να έχω ανοικτό διάδρομο για το καλάθι. Από την στιγμή που πήραμε το αμυντικό ριμπάουντ, ο προπονητής μας είπε να πάρω εγώ την μπάλα, να δημιουργήσω το pick n roll και να φτιάξω μια φάση όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν ήταν κάτι που σχεδιάσαμε, αλλά σε αυτά τα δευτερόλεπτα, κάνουμε ότι βγαίνει».

Μάλιστα μίλησε και για τα συναισθήματά της μετά το φινάλε του ματς: «Εγώ έλεγα και ξανάλεγα τι στιγμή ζούμε. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, μοναδικό, το λέω και τρέμω από χαρά. Είμαι πολύ συγκινημένη. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στην Euroleague, όπως και η Νίκη Λευκάδας στο Eurocup. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα κορίτσια. Δύο ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη είναι σπουδαίο πράγμα. Τώρα προσπαθούμε να το απολαύσουμε, μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο παιχνίδι και να εμφανιστούμε όσο πιο προετοιμασμένες γίνεται».

Διαβάστε επίσης