Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοιτάμε μονάχα το παιχνίδι του Σαββάτου»

«Κοιτάμε μονάχα το παιχνίδι του Σαββάτου»
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 - 21:34

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/10, 14:30) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι το μυαλό των παικτριών του είναι μόνο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχουν αφήσει πίσω την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στις εγχώριες διοργανώσεις με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Έχουμε αφήσει πίσω την πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα και κοιτάμε μονάχα το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτριές μου θα παίξουν όπως πρέπει για να πάρουν τη νίκη παίζοντας και καλό μπάσκετ. Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα δούμε την Ευρώπη και τα παιχνίδια που ακολουθούν για εκεί. Έχουμε δουλέψει καλά αυτό το διάστημα, είμαι ευχαριστημένος με τις προπονήσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού συνδυάζοντάς την και με όμορφο θέαμα για τον κόσμο μας».

Διαβάστε επίσης

Εκτός η Νικολοπούλου

Εκτός η Νικολοπούλου

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν έχει στη διάθεσή του την διεθνή πλέι μέικερ στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κερδίζει και πάει προημιτελικά

Κερδίζει και πάει προημιτελικά

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ της Γλυφάδας για το Κύπελλο Ελλάδας. Live στις 14:30 στο gavros.gr.