Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας»

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας»
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 17:41

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 90-56 του ΠΑΟΚ και έτσι πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των νταμπλούχων Γιώργος Παντελάκης ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ερχόμενη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Φενερμπαχτσέ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα.

«Δείξαμε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πήραμε αυτό που θέλαμε με καλό μπάσκετ και με καλή άμυνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το πώς ανταποκρίθηκαν στο ματς.

Εμείς προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον το μυαλό μας είναι μονάχα στην αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας».

Διαβάστε επίσης

Πάρτι πρόκρισης!

Πάρτι πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 90-56 και έτσι είναι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live 90-56 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live 90-56 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ της Γλυφάδας για το Κύπελλο Ελλάδας. Live στις 14:30 στο gavros.gr.