Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Χαλκίδα με τη Φενέρμπαχτσε

Στη Χαλκίδα με τη Φενέρμπαχτσε
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 - 11:13

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πήρε μία τεράστια πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας τις προηγούμενες ημέρες κόντρα στη Βίσλα Κρακοβίας.

Οι «ερυθρόλευκες» πλέον έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, στον πρώτο αγώνα τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το συγκεκριμένο αυτό ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/10) στις 19:00, ωστόσο, δεν θα γίνει στο ΔΑΚ της Γλυφάδας, κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε από χθες στο gavros.gr και σήμερα το ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Λόγω αδυναμίας του Δήμου Γλυφάδας να εξασφαλίσει έγκαιρα άδεια διεξαγωγής διεθνών αγώνων, η εν λόγω αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα στο «Τάσος Καμπούρης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, η πρώτη αναμέτρηση με την Fenerbahce την Τετάρτη (24/10), με ώρα έναρξης 19:00, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης", λόγω αδυναμίας του Δήμου Γλυφάδας να εξασφαλίσει έγκαιρα άδεια διεξαγωγής διεθνών αγώνων».

Διαβάστε επίσης

Δεν μπορούσε να γίνει στο ΣΕΦ!

Δεν μπορούσε να γίνει στο ΣΕΦ!

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αγωνίζεται εκεί την Πέμπτη και το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο από την προηγούμενη.