Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με την ώθηση του κόσμου μας για ένα θετικό αποτέλεσμα»

«Με την ώθηση του κόσμου μας για ένα θετικό αποτέλεσμα»
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - 18:12

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στη Χαλκίδα την Τετάρτη (24/10) την Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τόνισε ότι όλοι στην ομάδα περιμένουν την έναρξη του αγώνα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βρίσκεται δίπλα τους, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά τις αναμετρήσεις με την Wisla Krakow στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι με την Fenerbahce και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Μία ισάξια ομάδα με όλες στον όμιλό μας και που θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια σαν Ολυμπιακός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα και να μας δώσει την ώθηση για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Μια ημέρα ακόμα...

Μια ημέρα ακόμα...

Το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το ματς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών με την Φενέρμπαχτσε.

«Παντού είναι Πειραιάς» (vid)

«Παντού είναι Πειραιάς» (vid)

Τα μέλη της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες του κλειστού στη Χαλκίδα, στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.