Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το καλύτερο πρόσωπο με τα Καλύβια και μετά Σοπρόν»

«Το καλύτερο πρόσωπο με τα Καλύβια και μετά Σοπρόν»
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 13:39

Το ματς για την Ευρωλίγκα με την Φενέρμπαχτσε πέρασε, έρχεται σε λίγες ημέρες αυτό με τη Σοπρόν. Αλλά το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα. Αντίπαλος του στην πρεμιέρα είναι ο ΓΑΣ Καλυβίων. Μοναδικό αποτέλεσμα η νίκη και στόχος να ξεκινήσει ο Θρύλος όπως πρέπει τη σεζόν, με στόχο ένα ακόμα αήττητο πρωτάθλημα.

Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Παντελάκη, να κάνει δηλώσεις για το ματς του Σαββάτου. Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς εξήγησε: «Είναι η πρώτη μας αγωνιστική στην Α1 Γυναικών. Εδώ και τρία χρόνια κατακτούμε αήττητοι το νταμπλ και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη στην πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε ανήκει στο παρελθόν».

Συνέχισε, τονίζοντας «Το επόμενο με τα Καλύβια είναι το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας. Σεβόμαστε την κάθε ομάδα που αγωνιζόμαστε και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση. Περιμένω από τις αθλήτριες μου να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο και με τα Καλύβια, για να μπορέσουμε μετά να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα και την Σοπρόν».

Διαβάστε επίσης

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν «σβήσει» το ματς με την Φενέρμπαχτσε από το μυαλό τους και ασχολούνται μόνο με την πρεμιέρα στην Α1 Γυναικών.