Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινά για το 4ο σερί πρωτάθλημα

Ξεκινά για το 4ο σερί πρωτάθλημα
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 07:56

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται το Σάββατο (27/10, 15:00) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας τον ΓΑΣ Καλυβίων για την 1η αγωνιστική της Α1.

Μετά την πρεμιέρα στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας Γυναικών και το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, οι νταμπλούχες Ελλάδας θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και το φετινό πρωτάθλημα σε μια σεζόν μάλιστα που η ομάδα έχει στόχο την τέταρτη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα οι Πειραιώτισσες θέλουν να συνεχίσουν και το απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχουν στις εγχώριες διοργανώσεις εδώ και τρία χρόνια.

Μοναδική απουσία για τον τεχνικό του Θρύλου, Γιώργο Παντελάκη είναι η Ρίτα Ρασίντ η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής της υπό την επίβλεψη του συλλόγου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελείται από τις Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Χριστίνα Λίτση.

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στην Ευρώπη

Με το μυαλό στην Ευρώπη

Στο... ρελαντί οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 79-56 τον ΓΑΣ Καλυβίων και στρέφουν την προσοχή τους στη Σοπρόν.

Τίμησαν τη Χαλιβέρα

Τίμησαν τη Χαλιβέρα

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πριν το τζάμπολ του ματς με τον ΓΑΣ Καλυβίων, για την προσφορά της στα 3 προηγούμενα χρόνια.