Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε καλύτερη δουλειά»

«Στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε καλύτερη δουλειά»
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 22:03

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 85-69 από την Σοπρόν στην Ουγγαρία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκες» αν και ήταν ανταγωνιστικές στην αρχή του αγώνα, μετά έχασαν την συγκεντρωσή τους κάνοντας αρκετά λάθη στην άμυνα.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας Γιώργος Παντελάκης.

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα μας και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα.

Στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι όμως όπως και να έχει αυτό αποτελεί το δεύτερο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα κάνουμε καλύτερη δουλειά στο παρκέ».

Διαβάστε επίσης

Έμεινε από δυνάμεις...

Έμεινε από δυνάμεις...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας, Σοπρόν, αλλά τελικά ηττήθηκε με 85-69 στην Ουγγαρία.

Σοπρόν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV (vid)

Σοπρόν - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV (vid)

Παρακολουθήστε σε Live streaming την εξέλιξη της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου κόντρα στην ομάδα της Ουγγαρίας για την Ευρωλίγκα.