Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με πάθος και πλάνο για τη νίκη»

«Με πάθος και πλάνο για τη νίκη»
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 00:50

Στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Κουρσκ στάθηκε η Εβίνα Σταμάτη. Η αρχηγός του Θρύλου μίλησε για το ματς της Τετάρτης στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτισσες θέλουν την στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ κόντρα στη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της Σταμάτη: «Είναι το τρίτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα και πρέπει πάλι να είμαστε 100% συγκεντρωμένες στο παρκέ. Η Ντινάμο Κουρσκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζουμε όλοι αυτό, όμως εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας γιατί είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από την μεριά μας εμείς πρέπει να παίξουμε με πάθος και να ακολουθήσουμε απόλυτα το πλάνο της ομάδας μας και όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Διαβάστε επίσης

Να είναι ανταγωνιστικός

Να είναι ανταγωνιστικός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Ντιναμό Κουρσκ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3.

Η ώρα της Κουρσκ

Η ώρα της Κουρσκ

Το απόγευμα στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τη σπουδαία ρωσική ομάδα.

«Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη» (pic)

«Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη» (pic)

«Την Τετάρτη θα είμαστε στο ΣΕΦ στις 18:00 για το μπάσκετ Γυναικών και μετά στο Παλαιό Φάληρο για το πόλο Ανδρών», το μήνυμα της Θύρας 7.