Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε»

«Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε»
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 - 17:30

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πήρε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχες επικράτησαν της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, με τον Γιώργο Παντελάκη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς να τονίζει ότι η ομάδα του ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο.

«Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είναι μια ιδιαίτερη μερα για τον Ολυμπιακό, γιατί σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια έφυγε ο Αττίλιο. Και θα τον θυμόμαστε για πάντα με την θρυλική του τρομπέτα. Όσο για το ματς τώρα, παίξαμε απέναντι στην Δάφνη για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι που ήμασταν τυπικά γηπεδούχοι αφού παίξαμε στην έδρα του αντιπάλου.

Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ σε σχέση με την κούραση μας. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας τελικά πήραμε την τρίτη νίκη για το φετινό πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε την διακοπή για το παράθυρο της Εθνικής ομάδας και θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε αν και έξι αθλήτριες μας θα λείπουν.

Ταυτόχρονα θα δουλέψουμε όσο μπορούμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα που μπορούμε και να συνεχίσουμε όσο καλά μπορούμε στην πορεία».

Διαβάστε επίσης

Το σερί συνεχίζεται

Το σερί συνεχίζεται

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού θέλουν μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (11/11, 12:30).