Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράπονα του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ

Παράπονα του Ολυμπιακού στην ΕΟΚ
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 18:49

Δυσαρέσκεια η οποία μάλιστα είναι έντονη υπάρχει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης όσον αφορά τον αριθμό των ξένων παικτριών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ο χορηγός του τμήματος με νέα του επιστολή προς τον πρόεδρο της ομοσπονδίας εκφράζει μερικές από τις απορίες του, όπως είχε γίνει και πριν από μερικές εβδομάδες.

Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκοι» αναρωτιούνται για ποιον λόγο η ΕΟΚ αγνοεί τους προβληματισμούς και τις απορίες του συλλόγου που έχουν μεταφερθεί και σε προηγούμενη επιστολή.

«Θα έχετε ήδη διαπιστώσει πως το προαναφερθέν ζήτημα δεν αφορά μόνο το σωματείο μας, αλλά και την πλειονότητα των υπολοίπων σωματείων που συμμετέχουν στην Α1 γυναικών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή. Και από αυτό το σημείο φαίνεται πως η ΕΟΚ δεν έχει καν ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μία υπόθεση που δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και τις περισσότερες ομάδες.

«Η στάση σας αυτή δεν προάγει την ανάπτυξη της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, παρά μόνο δημιουργεί απορίες για την παντελή αδιαφορία που έχετε επιδείξει», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Διαβάστε επίσης