Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να ευχαριστηθώ το τελευταίο μου παιχνίδι»

«Να ευχαριστηθώ το τελευταίο μου παιχνίδι»
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 00:25

Η Στέλλα Καλτσίδου ετοιμάζεται για το τελευταίο της παιχνίδι με την εθνική Ελλάδας, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως είναι προσηλωμένο στο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη κόντρα στο Ισραήλ στην προσπάθεια που κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ώστε να πάρει την πρόκριση.

«Θεωρώ ότι είμαστε και μένει να το δείξουμε στο γήπεδο. Έχουμε κάνει τη τακτική μας, έχουμε ετοιμάσει τα πλάνα μας και πλέον μένει να μπούμε στο γήπεδο για να εφαρμόσουμε αυτά που μας έχουν ζητήσει οι προπονητές μας. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που θα καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα και από εκεί και ύστερα το πάθος, η θέληση, η μαχητικότητά μας το να βγάλουμε τη ψυχή μας για άλλη μια φορά και να διεκδικήσουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά.

Για την ιδιαιτερότητα του αυριανού αγώνα, η ίδια σχολίασε:

«Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα όπως έχω ανακοινώσει. Θέλω να μην αφήσω τα συναισθήματά μου να με επηρεάσουν μέχρι το τζάμπολ. Από εκεί πέρα θέλω να ευχαριστηθώ το τελευταίο παιχνίδι, να τα δώσω όλα, να είμαι συγκεντρωμένη στο στόχο που είναι η νίκη και από εκεί πέρα με το καλό να τελειώσει με το θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Μετά μπορεί να υπάρξει συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση, αλλά προς το παρόν σκέφτομαι πως θα βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την υπόθεση πρόκριση:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο ακόμα και αν κερδίσουμε δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Νομίζω, όμως, ότι είναι υποχρέωσή μας απέναντι στην εθνική ομάδα και απέναντι στον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει , να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να κερδίσουμε το ματς και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι μεταξύ της Πορτογαλίας και Μεγάλης Βρετανίας».

Διαβάστε επίσης

Εύκολη νίκη για την Εθνική

Εύκολη νίκη για την Εθνική

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της, επικράτησε του Ισραήλ με 83-57 και πλέον περιμένει δώρο για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ.