Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμείς κάναμε το ματς εύκολο»

«Εμείς κάναμε το ματς εύκολο»
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 18:38

Μια πολύ καλή προπόνηση ήταν για τον Ολυμπιακό το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου. Το τελικό σκορ, 86-28, «μιλάει» από μόνο τους. Με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου να εξηγεί πώς οι «ερυθρόλευκες» με την απόδοσή του συνέβαλλαν για να έρθει αυτή η άνετη επικράτηση.

Η γκαρντ του Θρύλου σχολίασε: «Νομίζω ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι με την καλή δουλειά που κάναμε από το ξεκίνημα. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, ο κόουτς μας είπε νωρίτερα τι ακριβώς θέλει στο ματς και νομίζω ότι το βγάλαμε σε μεγάλο ποσοστό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι σε κάθε ματς να βγαίνουμε συγκεντρωμένες και να διατηρήσουμε το αήττητο μας».

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο προσεχές ματς για την Ευρωλίγκα Γυναικών, με την νεαρή παίκτρια να υπογραμμίζει: «Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη με την ΤΤΤ Ρίγα, στο ΣΕΦ την Τετάρτη. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μπορέσουμε μαζί να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Το «ευχαριστώ» του Θρύλου

Ο Ερασιτέχνης προς τον δήμο Πειραιά και την πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου, για την παραχώρηση του «Π. Σαλπέας».

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης

Δίπλα στην ομάδα ο Κουντούρης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στο «Παναγιώτης Σαλπέας» παρακολουθώντας από κοντά το ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Πανηγύρισαν με τον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκες»

Πανηγύρισαν με τον κόσμο τους οι «ερυθρόλευκες»

Αρκετοί ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο «Παναγιώτης Σαλπέας» για να στηρίξουν με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, η οποία μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους ευχαρίστησε.