Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα!

Για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα!
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 08:05

Με έξτρα «όπλο» τον κόσμο του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη το απόγευμα (18:00, live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) την Ρίγα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, η οποία προέρχεται από την ήττα από την τουρκική Χατάι, στοχεύει στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε ένας ματς που ο Γιώργος Παντελάκης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον αν θα χρησιμοποιήσει την Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία συνέχισε και την Τρίτη το ατομικό της πρόγραμμα.

Οι Πειραιώτισσες αντιμετώπισαν και την περσινή σεζόν την ομάδα από την Λετονία, όμως στο Γιούροκαπ. Ωστόσο, η Ρίγα είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Κάτι που γνωρίζουν καλά οι κοπέλες του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί, ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση. Από την αποστολή απουσιάζει η γνωστή τραυματίας Ρίτα Ρασίντ.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση, τα οποία κοστίζουν 5 ευρώ, θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν από το παιχνίδι. Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, ισχύει κανονικά η Κάρτα Μέλους και Κάρτα Junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρίγα Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρίγα Live

Με έξτρα «όπλο» τον κόσμο του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται (18:00, live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) την Ρίγα στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα.

«Έκτος παίκτης μας ο κόσμος μας»

«Έκτος παίκτης μας ο κόσμος μας»

Στην σημασία της παρουσίας των ΓΑΥΡΩΝ στο ΣΕΦ, στο ματς με την Ρίγα για την Ευρωλίγκα, στάθηκε ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του.