Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με στόχο την 91η συνεχόμενη νίκη!

Με στόχο την 91η συνεχόμενη νίκη!
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 13:25

Στο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου (8/12, 14:00) με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, στο κλειστό της Εργάνης, έχουν ρίξει την προσοχή τους όλοι στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους εντός συνόρων. Διότι μετρούν 90 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά το ματς με την ΤΤΤ Ρίγα για την Ευρωλίγκα, επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα κι αυτό που θέλει η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μια ακόμα νίκη, για να συνεχίσει την πορεία της για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Με τον Γιώργο Παντελάκη να έχει πλέον στη διάθεσή του, την Άννα Σπυριδοπούλου, για την οποία η συμμετοχή της θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Διαβάστε επίσης

«Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά»

«Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αφήσει πίσω της το ματς με τη Ρίγα.