Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσες!

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσες!
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019 - 09:27

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Με τις «ερυθρόλευκες» να αντιμετωπίζουν σήμερα, Σάββατο απόγευμα (05/01, 17:00) στην Βούλα, στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γεννηματάς», τον τοπικό Πρωτέα, για την όγδοη αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2019, να κατακτήσει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα στην Α1 και να συνεχίσει το αήττητο σερί που «τρέχει» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις! Όταν τα καταφέρει, θα επικεντρωθεί για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για την όγδοη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Να σημειωθεί, ότι εκτός αποστολής για το ματς με τον Πρωτέα Βούλας είναι η Ιβάνα Τίκβιτς και η γνωστή τραυματίας Ρίτα Ρασίντ.

Υπενθυμίζεται, ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Διαβάστε επίσης

Εκτός η Τίκβιτς

Εκτός η Τίκβιτς

Η Κροάτισα σέντερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Παντελάκη για την αναμέτρηση με τον Πρωτέα.