Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσπαθήσαμε πολύ σε άμυνα και επίθεση»

«Προσπαθήσαμε πολύ σε άμυνα και επίθεση»
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 01:32

Την ήττα με 76-68 γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν τρομερή προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Άννα Σπυριδοπούλου στις δηλώσεις της τόνισε ότι η ομάδα της έκανε ότι μπορούσε ώστε να γυρίσει το ματς αλλά σε κάποιες φάσεις οι «ερυθρόλευκες» έχασαν το μυαλό τους.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προσπαθήσαμε πολύ σε άμυνα και επίθεση, όμως για ακόμα μία φορά φάνηκε ότι χάσαμε το μυαλό μας σε κάποιες φάσεις και έφυγε το σκορ. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να γυρίσαμε το παιχνίδι, το καταφέραμε αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό.

Ακολούθησαν κάποια σφυρίγματα που έφεραν μπροστά την Φενέρμπαχτσε, όμως ήταν δίκαιη η νίκη τους και εμείς συνεχίζουμε. Θα προσπαθήσουμε για το επόμενο όπως κάνουμε πάντα και σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο».

Διαβάστε επίσης

Στη Χαλκίδα με τη Σοπρόν

Στη Χαλκίδα με τη Σοπρόν

Στο «Τάσος Καμπούρης» θα διεξαχθεί η επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στην Ευρωλίγκα.

Το πάλεψε μέχρι το τέλος...

Το πάλεψε μέχρι το τέλος...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στην Τουρκία, γνωρίζοντας την ήττα με 76-68 για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.