Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η εμφάνιση αυτή θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια»

«Η εμφάνιση αυτή θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια»
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 00:29

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ παρά το γεγονός ότι το προσπάθησε αρκετά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσε και έτσι γνώρισε την ήττα με 76-68.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Θρύλου Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα.

«Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος της Ευρωλίγκας και παίξαμε εκτός έδρας, γνωρίζοντας ότι έχουμε δύσκολο έργο. Μπήκαμε μουδιασμένα στο παιχνίδι όμως στη συνέχεια το ισορροπήσαμε. Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες είναι αυτές που μας στοίχησαν στο τέλος την ήττα.

Το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό γιατί ήταν ένα πολύ πιο κλειστό παιχνίδι. Κρατάμε την εμφάνιση γιατί για ένα καλό χρονικό διάστημα ήμασταν θετικοί στο παρκέ. Σήμερα τα ποσοστά ευστοχίας τους ήταν πάρα πολύ υψηλά όμως εμείς μέχρι τέλους ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σίγουρα αυτή η εμφάνιση θα μας βοηθήσει για τη συνέχειά μας στην διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Το πάλεψε μέχρι το τέλος...

Το πάλεψε μέχρι το τέλος...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στην Τουρκία, γνωρίζοντας την ήττα με 76-68 για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Φενέρμπαχτσε - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV

Φενέρμπαχτσε - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV

Την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, για την Ευρωλίγκα. Live στις 18:30 σε live streaming.