Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός η Τίκβιτς με Πανιώνιο

Εκτός η Τίκβιτς με Πανιώνιο
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 19:16

Επιστροφή στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας την Κυριακή (13/01, 15:00) αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική της Α1.

Μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μέσα στη χρονιά όπου οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα τα τελευταία δύο χρόνια το ΔΑΚ της Γλυφάδας.

Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριές του θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και έτσι να φτάσουν τα 95 διαδοχικά ροζ φύλλα αγώνα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο, έμεινε η Ιβάνα Τίκβιτς αλλά και η Ρίτα Ρασίντ.

Ο Γιώργος Παντελάκης για το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης θα έχει στη διάθεσή του τις Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Διαβάστε επίσης

Για το 95ο σερί ροζ φύλλο αγώνα!

Για το 95ο σερί ροζ φύλλο αγώνα!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί σήμερα, Κυριακή (13/01, 15:00), τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για την ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Στη Χαλκίδα με τη Σοπρόν

Στη Χαλκίδα με τη Σοπρόν

Στο «Τάσος Καμπούρης» θα διεξαχθεί η επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στην Ευρωλίγκα.