Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μια καλή προετοιμασία ενόψει της Σοπρόν»

«Μια καλή προετοιμασία ενόψει της Σοπρόν»
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - 00:53

Μία ακόμα εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών πήρε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο με 79-42. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Μίρνα Μάζιτς στις δηλώσεις της τόνισε, ότι αυτό το ματς ήταν μια πρώτης τάξεως προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Σοπρόν για την Ευρωλίγκα.

Με την Κροάτισσα αθλήτρια να τονίζει χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας και δεν υποτιμήσαμε τον Πανιώνιο. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα απέναντί τους. Μέσω αυτού του παιχνιδιού κάναμε και μία καλή προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την Σοπρόν στην Χαλκίδα. Παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση και θεωρώ ότι αυτό θα μας βοηθήσει και στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας».

Διαβάστε επίσης

Η «μάχη» των ρούκι (vid)

Η «μάχη» των ρούκι (vid)

Η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και την Πηνελόπη Παυλοπούλου, έξω από το παρκέ…

Προπόνηση για Σοπρόν και 95-0!

Προπόνηση για Σοπρόν και 95-0!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 79-42 την αντίστοιχη του Πανιωνίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για το 95ο σερί ροζ φύλλο αγώνα!

Για το 95ο σερί ροζ φύλλο αγώνα!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί σήμερα, Κυριακή (13/01, 15:00), τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για την ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα.