Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξατε πραγματικά σαν Ολυμπιακός»! (vid)

«Παίξατε πραγματικά σαν Ολυμπιακός»! (vid)
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 13:56

Το φινάλε της λήξης του ματς με την Σοπρόν και η πρώτη νίκη για τις «ερυθρόλευκες» συνοδεύτηκαν από ξέφρενα πανηγύρια. Οι «ερυθρόλευκες» έψαχναν καιρό αυτή τη νίκη στην Ευρωλίγκα και την πανηγύρισαν έξαλλα. Κάνοντας μεγάλη προσπάθεια πάνω στο παρκέ.

Σε αυτό στάθηκε και ο Γιώργος Παντελάκης. Στην ομιλία του, στα κορίτσια του Θρύλου, τόνισε: «Σας είπα από το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης εναντίον της Βίσλας Κρακοβίας, πόσο πολύ σας πιστεύω και πόσο περήφανος νιώθω για αυτή την ομάδα. Μέχρι τώρα έχετε παίξει εξαιρετικά στην Ευρωλίγκα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όλες οι ομάδες σας αναγνωρίζουν και σας σέβονται, αυτό οφείλεται σε εσάς και σήμερα ήταν η σειρά μας σαν ομάδα να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Κερδίσατε γιατί ήσασταν εξαιρετικές σε όλα. Είμαι πολύ περήφανος. Συγχαρητήρια σε όλες. Παίξατε πραγματικά σαν Ολυμπιακός. Πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Έγιναν ένα με τον κόσμο! (vid)

Έγιναν ένα με τον κόσμο! (vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα του Ολυμπιακού τους πανηγυρισμούς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τους ΓΑΥΡΟΥΣ μετά το τέλος του ματς με τη Σοπρόν.

«Τεράστια νίκη»

«Τεράστια νίκη»

Η Τζέσικα Τόμας μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού επί της Σοπρόν.