Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ΠΑΟ της Α2 ζητά ξένες, η ΕΟΚ τι θα κάνει;

Ο ΠΑΟ της Α2 ζητά ξένες, η ΕΟΚ τι θα κάνει;
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 18:15

Τον… ουρανό με τα άστρα ζητά ο ΠΑΟ. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζητά από την ΕΟΚ, με επίσημη επιστολή του, το δικαίωμα μεταγραφής τριών ξένων αθλητριών ενόψει του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Το θέμα, όμως, είναι τι θα κάνει η ΕΟΚ. Και αυτό, διότι ο Ολυμπιακός ζητά εδώ και καιρό τέσσερις ξένες!

Ο ΠΑΟ, λοιπόν, είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών. Με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες τρεις και συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, η Νίκη Λευκάδας και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου αγωνίζονται στην Α1, ο ΠΑΟ της Α2 ζητά… ισονομία. Έτσι, ο Παναθηναϊκός αιτείται να του επιτραπεί η απόκτηση τριών ξένων παικτριών, με συμβόλαιο δύο εβδομάδων. Μόνο για το Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, δηλαδή!

Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ ξανά, τόσο σε επίπεδο Ανδρών όσο και Γυναικών. Όταν δηλαδή ο Πρωτέας Βούλας πήρε μέρος στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Γυναικών, το 2013 και όταν ο Φάρος έπαιξε στον τελικό Κυπέλλου Ανδρών το 2016. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Τι θα κάνει, λοιπόν, η ΕΟΚ; Θα κάνει το… χατίρι του ΠΑΟ; Γιατί η ομοσπονδία του μπάσκετ έχει δείξει πολλές φορές πώς έχει μια... συμπάθεια στον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε επίσης

Έγιναν ένα με τον κόσμο! (vid)

Έγιναν ένα με τον κόσμο! (vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα του Ολυμπιακού τους πανηγυρισμούς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τους ΓΑΥΡΟΥΣ μετά το τέλος του ματς με τη Σοπρόν.