Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νίκη ορόσημο για τον Ολυμπιακό!

Νίκη ορόσημο για τον Ολυμπιακό!
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 14:05

Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού πέτυχε μια τεράστια νίκη. Την πρώτη στην ιστορία της, στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας. Απέναντι στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, την ουγγρική Σοπρόν. Ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση στην Ευρώπη.

Με τον Ολυμπιακό και την τεράστια του επιτυχία να είναι το βασικό θέμα στη σελίδα της Ευρωλίγκας Γυναικών, στο σάιτ της ΦΙΜΠΑ! Με τον Θρύλο να ξεχωρίζει, αφού αυτή η νίκη χαρακτηρίζεται από την Ευρωλίγκα ως αποτέλεσμα «ορόσημο» για την ιστορία του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι σε μια ομάδα πολύ έμπειρη και καταξιωμένη!

Σημειώνοντας πώς με αυτό το αποτέλεσμα, δεν πανηγύρισαν μονάχα οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αλλά και αρκετοί ουδέτεροι που παρακολουθούν τη διοργάνωση και σίγουρα ενθουσιάστηκαν με την προσπάθεια των παικτριών της ελληνικής ομάδας. Στο ένατο ματς στον όμιλο, την ένατη φορά που το «κυνήγησαν» οι κοπέλες του Θρύλου, το πέτυχαν.

Κι όλοι γνώριζαν πώς το ρεκόρ που είχε πριν το ματς αυτό η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού δεν αντικατόπτριζε το πόσο ανταγωνιστική ήταν, στην πρώτη της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Κι αυτή η νίκη, αλλά πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε με 63-52 απέναντι στην περσινή φιναλίστ Σοπρόν, αφήνει το σημάδι των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση!

Είναι, δε, σίγουρα μια καλή, θετική και καίρια ώθηση για το ελληνικό μπάσκετ και την επόμενή του ημέρα.

Διαβάστε επίσης