Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέξαμε και πιέσαμε στην άμυνα»

«Τρέξαμε και πιέσαμε στην άμυνα»
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 01:31

Χαρούμενη για τη νίκη (84-39) της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επί των Εσπερίδων στη Γλυφάδα, για το πρωτάθλημα, δήλωσε η Αγγελική Νικολοπούλου. Συγκεκριμένα, η γκαρντ του Θρύλου τόνισε:

«Τελείωσε ένα ακόμα παιχνίδι στην Ελλάδα και για μας αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε. Σκοπός μας είναι να δουλεύουμε κάποια πράγματα και να τα βγάζουμε στον παρκέ για να γινόμαστε καλύτεροι. Με τις Εσπερίδες αποφασίσαμε να τρέξουμε και να πιέσουμε στην άμυνα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το παιχνίδι της Τρίτης με την Χατάι, που αγωνιζόμαστε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε πολύ το θετικό αποτέλεσμα. Είναι κομβικό παιχνίδι για μας και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο δίπλα μας για να μας δώσει ώθηση στην προσπάθειά μας για την πρόκριση στο Γιούροκαπ».

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε δοκιμές ενόψει Χατάι»

«Κάναμε δοκιμές ενόψει Χατάι»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη, μετά τη νίκη της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επί των Εσπερίδων στη Γλυφάδα, για το πρωτάθλημα.

Σαρωτικός!

Σαρωτικός!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, επικράτησε με 84-39 και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 των Γυναικών.