Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια»

«Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια»
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 01:42

Για την ήττα (70-44) της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού από την Ρίγα στην Λετονία, για την Ευρωλίγκα, μίλησε η Ιβάνα Τίκβιτς μετά τη λήξη του αγώνα. Η Κροάτισσα σέντερ τόνισε, ότι ο Θρύλος θα βελτιωθεί στη συνέχεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, δεν καταφέραμε να δείξουμε την δύναμη μας στην άμυνα και να είμαστε δυνατές. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρίγα. Η ατμόσφαιρα ήταν απολαυστική για γυναικείο μπάσκετ και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Αλλά ελπίζουμε όλοι ότι θα γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης

Παραμένουν εκτός Μάζιτς και Ρασίντ

Παραμένουν εκτός Μάζιτς και Ρασίντ

Μετά την ήττα από την Ρίγα στην Λετονία, για την Ευρωλίγκα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (09/02, 15:00) τον Ηρακλή στην Γλυφάδα...

«Για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7»

«Για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου θα «παλέψει» και για τα αδέρφια μας κόντρα στον Ηρακλή, το Σάββατο (09/02) στη Γλυφάδα, όπως τόνισε ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του.

Δεν άντεξε...

Δεν άντεξε...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στη Ρίγα γνωρίζοντας την ήττα με 70-44 για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας των γυναικών.