Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμένουν εκτός Μάζιτς και Ρασίντ

Παραμένουν εκτός Μάζιτς και Ρασίντ
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 20:29

Μετά την ήττα από την Ρίγα στην Λετονία, για την Ευρωλίγκα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν το Σάββατο (09/02, 15:00) τον Ηρακλή στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί που «τρέχουν» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις!

Εκτός αποστολής για τον Θρύλο παραμένουν οι τραυματίες Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ, οι οποίες δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιώργου Παντελάκη. Με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να απαρτίζεται από τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης

«Για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7»

«Για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου θα «παλέψει» και για τα αδέρφια μας κόντρα στον Ηρακλή, το Σάββατο (09/02) στη Γλυφάδα, όπως τόνισε ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του.

«Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια»

«Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια»

Για την ήττα (70-44) της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού από την Ρίγα στην Λετονία, για την Ευρωλίγκα, μίλησε η Ιβάνα Τίκβιτς μετά τη λήξη του αγώνα.