Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7»

«Για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7»
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 01:27

Πέρα από τη διεύρυνση του αήττητου σερί που «τρέχει» στο πρωτάθλημα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού θα παίξει και για τα αδέρφια μας το Σάββατο (09/02) κόντρα στον Ηρακλή στην Γλυφάδα, όπως τόνισε και ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του.

Ο κόουτς του Θρύλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λετονία και σκοπός μας είναι να παίξουμε ένα ακόμα ματς στο πρωτάθλημα, δείχνοντας το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Θέλουμε να συνδυάσουμε το αήττητο μας με μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή. Θέλουμε να παίξουμε και αυτό το ματς για τις χαμένες ψυχές της Θύρας 7 και να τους το αφιερώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Σαρωτικές!

Σαρωτικές!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 97-63 του Ηρακλή στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1.

Παραμένουν εκτός Μάζιτς και Ρασίντ

Παραμένουν εκτός Μάζιτς και Ρασίντ

Μετά την ήττα από την Ρίγα στην Λετονία, για την Ευρωλίγκα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (09/02, 15:00) τον Ηρακλή στην Γλυφάδα...

«Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια»

«Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια»

Για την ήττα (70-44) της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού από την Ρίγα στην Λετονία, για την Ευρωλίγκα, μίλησε η Ιβάνα Τίκβιτς μετά τη λήξη του αγώνα.