Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωνόμαστε στην Καρόλο»

«Συγκεντρωνόμαστε στην Καρόλο»
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 00:34

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, επί του Ηρακλή, η Αφροδίτη Κοσμά. Με την μπασκετμπολίστρια του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Μετά το κακό παιχνίδι που είχαμε στην Λετονία, θέλαμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε. Στην επίθεση είχαμε ένα καλό ποσοστό, αλλά στην άμυνα είχαμε κάποια κομμάτια που έπρεπε να ήμασταν καλύτερες. Από αύριο συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Καρόλο, που εννοείται ότι θέλουμε τη νίκη, είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας εδώ με θετικό πρόσημο. Τέλος, θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Δεν τους ξεχνάμε και είναι πάντα δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης

«Δεν τους ξεχνάμε ποτέ»

«Δεν τους ξεχνάμε ποτέ»

Αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 είναι η νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή, όπως τόνισε ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του.

Σαρωτικές!

Σαρωτικές!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 97-63 του Ηρακλή στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1.