Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

«Με τον κόσμο μας για τη νίκη»
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 00:04

Την Καρόλο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (13/2) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Μετά την ήττα από την Ρίγα στη Λετονία, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να αντιδράσουν κόντρα στην γαλλική ομάδα και με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό τους, να πανηγυρίσουν τη δεύτερη τους νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Παντελάκη, να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις μας στην Ευρωλίγκα μπροστά το κοινό μας. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη δεύτερή μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Η Καρόλο είναι μία ομάδα που μας νίκησε στις λεπτομέρειες στην Γαλλία και από την μεριά μας θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας για το καλύτερο δυνατό. Δεν θα έχουμε μαζί μας την Άννα (σ.σ. Σπυριδοπούλου), όμως έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριές μου και πιστεύω στις δυνατότητές μας και, μαζί με τον κόσμο μας, θεωρώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει».

Διαβάστε επίσης

Όλα για τη δεύτερη νίκη!

Όλα για τη δεύτερη νίκη!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί σήμερα, Τετάρτη (13/2, live στις 17:00 στο gavros.gr/EΡT PLAY1) την Καρόλο στο ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.