Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ισπανία οι «ερυθρόλευκες»

Στην Ισπανία οι «ερυθρόλευκες»
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 17:17

Μετά από την μεγάλη νίκη κόντρα στην Καρόλο για την Euroleague η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό της ταξίδι κόντρα στην Αβενίδα στην Ισπανία.

Ο Θρύλος βρίσκεται από την Τρίτη (19/2) στην Σαλαμάνκα και την επόμενη μέρα αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια της Ισπανίας για την 14η αγωνιστική.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε αεροπορικώς στην Μαδρίτη και οδικώς στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ώστε να ξεκουραστεί και το βράδυ να ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση.

Η Άννα Σταμολάμπρου δεν ακολούθησε την αποστολή μιας και συνεχίζει την αποθεραπεία της από τον πρόσφατο τραυματισμό που αποκόμισε στην περόνη του αριστερού της ποδιού. Παράλληλα ο Γιώργος Παντελάκης δεν θα έχει στη διάθεσή τους και τις Ρίτα Ρασίντ και Μίρνα Μάζιτς.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία έχοντας στην αποστολή του τις Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Διαβάστε επίσης