Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

«Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 18:48

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και την εμφατική της νίκη με 83-40 επί του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα παίζει ολοένα και καλύτερο μπάσκετ, ενώ ανέφερε και τους στόχους των Πειραιωτών, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν δεύτερος στο πρωτάθλημα και πάντα τα παιχνίδια εναντίον τέτοιων ομάδων είναι για μας σημαντικά και τα βλέπουμε ως μία πρόκληση. Δίνουμε πάντα το 100% και ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στην έδρα μας. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Θεωρώ ότι τώρα που έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι, αφού θα έχουμε και τον χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο. Θα κοιτάξουμε κάποια πράγματα που ενδεχομένως να είμαστε λίγο πίσω και στόχος μας δεν είναι άλλος από το να παραμείνουμε στην κορυφή στην Ελλάδα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

«Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

«Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενη για την ευρεία νίκη (83-40) της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Γλυφάδα, για το πρωτάθλημα, δήλωσε η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Θρυλικές κοριτσάρες ισοπέδωσαν τον ΠΑΟΚ!

Θρυλικές κοριτσάρες ισοπέδωσαν τον ΠΑΟΚ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού σάρωσε στους πέντε ανέμους τον ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 43 πόντους διαφορά (83-40) και έτσι πήραν την 101η διαδοχική τους νίκη στην Ελλάδα.