Ντουντούκα
Στροφή στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης τώρα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να διευρύνουμε το σερί και να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»

«Να διευρύνουμε το σερί και να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους»
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 14:37

Την Ελευθερία στο Μοσχάτο αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την Κυριακή (3/3, 13:00) για την 16η αγωνιστική της Α1.

Ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ παράλληλα να κατακτήσει και φέτος όλους τους τίτλους στην Ελλάδα.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Είναι ένα ακόμα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την στιγμή που τελείωσαν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, έχουμε τον καιρό να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας.

Το λέμε συνέχεια, αλλά δεν είναι ψέμα ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε αήττητοι στην Ελλάδα, να διευρύνουμε αυτό το σερί και να κατακτήσουμε και φέτος όλες τις κούπες στις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου θα παίξουμε το μπάσκετ μας και είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Στο Μοσχάτο για το 102-0

Στο Μοσχάτο για το 102-0

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 13:00 την Ελευθερία με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο της σερί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.