Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αήττητοι στην Ελλάδα...»

«Αήττητοι στην Ελλάδα...»
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 16:13

Σε κάτι τέτοια ματς που η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής, το θέμα είναι το φαβορί να πάρει το ματς στα σοβαρά. Κι αυτό έκαναν οι «ερυθρόλευκες» το μεσημέρι της Κυριακής, στο ματς στο Μοσχάτο με αντίπαλο την Ελευθερία. Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής των κοριτσιών του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Παντελάκης έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική προσπάθεια των παικτριών του, που δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο, δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο και είχαν την ίδια σοβαρότητα στο παιχνίδι τους, ως το τελευταίο λεπτό.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετά τη νίκη με 106-60, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας και φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε καλά το τελευταίο διάστημα και είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια των αθλητριών μου. Το σημαντικό είναι ότι παραμένουμε αήττητοι στην Ελλάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Διαβάστε επίσης

Κατοστάρα και μπασκετάρα κόντρα στην Ελευθερία

Κατοστάρα και μπασκετάρα κόντρα στην Ελευθερία

Στο καλύτερο του επιθετικά ματς μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίσταση κόντρα στην ομάδα του Μοσχάτου, επικράτησε με 106-65 και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία που κάνει και στην φετινή Α1.