Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Γιάννη Αλαμπασύνη αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτριες του Ολυμπιακού (vid)

Στον Γιάννη Αλαμπασύνη αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτριες του Ολυμπιακού (vid)
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 16:26

Μπορεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να πήρε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κόντρα στην Ελευθερία στο Μοσχάτο, ωστόσο η μεγαλύτερη στιγμή του ματς ήρθε ακριβώς μετά το τέλος του.

Όπως συμβαίνει πάντα οι «ερυθρόλευκες» κάνουν το καθιερωμένο «ζντο» της νίκης στο κέντρο του γηπέδου. Αυτή τη φορά το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Μιας και στις εξέδρες του γυμναστηρίου στο Μοσχάτο βρισκόταν ο Γιάννης Αλαμπασύνης.

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού ο οποίος είναι ένα από τα άτομα που δέχθηκαν την άνανδρη επίθεση στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο το Σάββατο (2/3), παρά το γεγονός ότι είναι άτομο με κινητικές δυσκολίες.

Παρά την τραυματική εμπειρία που έζησε, δεν μπορούσε να λείψει από ματς του Ολυμπιακού. Έτσι έδωσε κανονικά το παρών στις εξέδρες, με τον Γιώργο Παντελάκη και τις παίκτριές του να δείχνουν για μια ακόμα φορά ότι είναι δίπλα του, αρχικά με την εμφάνιση κόντρα στην Ελευθερία και εν συνεχεία αφιερώνοντάς του αυτή τη μεγάλη νίκη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

«Αήττητοι στην Ελλάδα...»

«Αήττητοι στην Ελλάδα...»

Ο Γιώργος Παντελάκης στάθηκε στη σοβαρότητα και την προσπάθεια που έκαναν οι «ερυθρόλευκες» κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου.

Κατοστάρα και μπασκετάρα κόντρα στην Ελευθερία

Κατοστάρα και μπασκετάρα κόντρα στην Ελευθερία

Στο καλύτερο του επιθετικά ματς μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίσταση κόντρα στην ομάδα του Μοσχάτου, επικράτησε με 106-65 και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία που κάνει και στην φετινή Α1.